Egy keményen dolgozó kisember találkozása a svéd valósággal

Beáll a kapuba, svéd

Beáll a kapuba, svéd

Előzetes, spojler!

2015.01.7-9.

2016. január 07. - Majoros Ferenc

Egy kis képzavarral élve: előre elárulom, hogy a 2015. év igen jól sikerült, céges szempontból. Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét, e blog az egy ével korábbi történésekről szól, így itt most még 2015 januárja van. Elnyertünk sok nagy projektet (többek között önkormányzat, adóhivatal, munkaügyi központ, TB), így –áprilistól és májustól eltekintve- ki sem látszottunk a melóból egész évben.

Ez sokszor azt eredményezte, hogy kevesebb ember jutott egy melóra, mint amennyit korábban megszoktunk, valamint igen sokat dolgoztunk a hétvégéken is. Én például a hedeni városrész „tanácsi” épületében kezdtem meg a munkát, ahonnét felújítás miatt átmenetileg kiköltözött a hivatal. Három napunk volt rá, összesen hat fő részvételével. Egy ilyen melón tavaly legalább 10 fővel jelentünk meg. Most az egyik napra kaptunk egy külsős cégtől plusz két főt, de legalább nem kezdőket, hanem olyanokat, akik már korábban is dolgoztak a logisztikai bizniszben.

A bejegyzés trackback címe:

https://joros.blog.hu/api/trackback/id/tr238250684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása