Egy keményen dolgozó kisember találkozása a svéd valósággal

Beáll a kapuba, svéd

Beáll a kapuba, svéd

Vikingek és a kalandozások

Milyen is a jó marketing?

2015. augusztus 22. - Majoros Ferenc

 

A svédek igen szabálykövető népek. Szerintem azért, mert a viking időkben kidobták a hajóból azokat, akik valami módon kilógtak a sorból és nem tartották be a szabályokat. Így csak azok fosztogathattak, akik betartották a szabályokat. Azaz egyszerű evolúció ez, semmi más. Mi meg inkább kerüljük a szabályokat, mert hát ugye ha a lovas csapatból csapnak ki, akkor ellovagolsz egy másik törzshöz és jöhet a gének továbbörökítése.

2390113-viking_soldiers.jpg

Ha már kora középkor a téma elmondom,hogy olvastam valahol, hogy a honfoglalás előtt bevett módszer volt, hogy a seregeink zsoldosként más uralkodók testőrségét alkották, akiket pedig később kifosztottunk, felprédáltunk és megöltünk. Azóta sokat gondolkozom azon, hogy vajon milyen marketinggel adtuk el magunkat újra és újra. De most megvan a megoldás! Senki sem panaszkodott.

A bejegyzés trackback címe:

https://joros.blog.hu/api/trackback/id/tr747726004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása