Egy keményen dolgozó kisember találkozása a svéd valósággal

Beáll a kapuba, svéd

Beáll a kapuba, svéd

Kupaktanács

2016. március 09. - Majoros Ferenc

Volt egyszer egy igen könnyű és nagyon szórakoztató meló. A feladat egy kétszobás lakásból kialakított iroda költöztetése volt, ahol három korosabb hölgy dolgozott. Ha nincsenek ott, akkor nagyjából másfél óra alatt összepakolunk és leviszünk mindent a teherautóba, majd egy óra alatt kipakolunk az új helyen.

Viszont ott voltak, és így minden egyes bútor felett kupaktanácsot ültek – vagyishogy álltak - hárman, hogy eldöntsék, az adott darabot elvigyük, ott hagyjuk vagy kidobjuk. Ráadásul nem voltak összepakolva, így még a végén rájuk is várni kellett.

Az már csak a hab volt a tortán, hogy amikor a munka végeztével már elindultunk leadni az újrahasznosító-telepre a kiselejtezett dolgokat, akkor felhívtak, hogy egy asztalt mégsem tartanak meg, és kanyarodjunk vissza érte. Így szépen lecsorgott az egész nap, mi meg –Jakob, Janek és én- köszöntük az extra órákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://joros.blog.hu/api/trackback/id/tr548458766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása