Általában otthon készült ebédet viszek magammal a munkába. Sokszor eszek csiliszószos rizst, tonhallal (konzerv), mert gyorsan elkészül reggel és nem igényel melegítést délben. Ezt ugye lehet variálni hol szardiniára, hol makrélára, hol pedig heringre cserélve a halat. Persze azért itt sem halból van a kerítés, így van, hogy más kerül az ebédlőasztalra. A teljesség igénye nélkül felsorolok most párat az ebédeim közül:
- Spagetti bolognese
- Japán teriyaki szószban pácolt sertéscsíkok
- Rakott cukkini
- Halrudacskák mozzarellával, salátával és lilahagymával, baguette-ben
- Csilisbab
- Zöldfűszeres csirkecomb
- Paprikáskrumpli kovászosuborkával
- Korianderes-tejszínes karaj, rizzsel
- Tejszínes-currys csirkeszív
- Rakott padlizsán
- Fishburger
- Rozmaringos kakukkfüves korianderes csirkemell rizzsel
- Kuszkuszágyba sülyesztett svéd húsgolyók (köttbullar, ejtsd: sötbular) paradicsommártással
- Káposztás sertésapró csilivel
- Curryszószos csirkemellcsíkok kuszkusszal
- Sült tarja
- Amerika két kedvenc hamburgere: juicy lucy és smashed burger.